Reparatie & Onderhoud

Diensten

Reparatie & Onderhoud

Reparatie onderhoud en installatie

Alle installaties die verwarmen of koelen hebben onderhoud en soms reparatie nodig. Bij ons hebben we de verdeling verwarming, koeling en energie. Hieronder de verschillende vakgebieden uitgesplitst en de daarin vermeld wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Verwarming

Onderhoud en Reparatie
Wij doen onderhoud en reparatie aan verschillende soorten kachels en merken. Wij zijn bijvoorbeeld dealer van Webasto, Eberspacher, Wallas en Planar maar ook kunnen wij onderhoud uitvoeren aan Truma, Kabola, Maritiem Booster en dergelijke. Wij hebben voor onze klanten een reparatie verzendservice. Als u dit formulier invult dan krijgt u van ons een verzendbewijs. Zorgt u er wel voor dat u de reparatie goed inpakt en voorziet van de klacht en uw adresgegevens

Installatie
Wij installeren alle verwarmingssystemen aan boord of in uw voertuig. Mocht u een technische uitdaging hebben of wilt u gewoon een systeem geïnstalleerd hebben dan maken wij voor u een vrijblijvende offerte. Vul ons contactformulier in dan nemen wij contact met u op voor verdere informatie of u krijgt van ons direct een offerte.

 

Koeling

Onderhoud en Reparatie
Wij doen onderhoud aan compressor koelkast en absorptie koelkasten maar ook dakairco’s en bankairco’s. Wij kunnen uw compressor koelkast vacumeren en vullen met koudemiddel. Wij doen alle merken zoals; Dometic, Indel, Vitrifrigo, Thetford, Isotherm. 230v koelkasten doen wij niet. Ook wil het wel eens voorkomen dat bij inbouw koelkasten het gas bij het monteren eruit loopt ook dit kunnen wij voor u oplossen. De grote van uw koelkast zorgt ervoor dat wij geen reparatie verzendservice kunnen aanbieden. U kunt de koelkast altijd langsbrengen bij ons op lokatie binnen de gestelde openingtijden.

Installatie
Wij installeren alle merken en typen koelkasten. Of u nou een compressor koelkast heeft of een absorptiekoelkast. Het is wel zo compressor koelkasten doen wij in boot, schip en camper. en absorptiekoelkasten alleen in campers. Dit voor de veiligheid.

 

Energie

Onderhoud en Reparatie
Wij doen onderhoud en reparatie aan omvormers en acculaders. Aangezien dat dit vermogens elektronica is er vaak een opeenstapeling van defecte componenten. Dit houd in dat niet alle reparaties gerepareerd kunnen worden. Helaas zijn wij dan wel genoodzaakt testkosten in rekening te brengen.

Installatie
Wij installeren alle soorten omvormers en acculaders in uw boot of camper. Je kunt beter zeggen de hele installatie om de accu kunnen wij voor u verzorgen.

Reparatie verzendservice

Reparatie en onderhoud