Tractie accu’s

Accu’s

Tractie accu

Tractie accu’s worden veel gebruikt in toepassingen waar veel duurstroom gevraagd wordt. traktie accu’s met buisjesplaat komen veel voor in bijvoorbeeld heftrucks. De Traktie accu’s van centurion kenmerken zich door dikke vlak platen. De platen van een Centurion Traktie zijn 3.2mm dik. Deze accu’s zijn zeer geschikt voor duurstroom. En voor bijvoorbeeld de opslag van energie.

Hoe zit een traktieaccu in elkaar

Een Traktie accu heeft dikke platen deze platen zijn 3.2mm dik en dit betekent dat de accu zeer geschikt is voor duurstroom. Hierdoor is de grootste traktie accu van 250Ah ruim 70kg zwaar. Hoe je het ook wend of keert massa is capaciteit en levensduur. De Traktie accu’s van Centurion zijn gemaakt om lang mee te gaan

Levensduur van een startaccu

De levensduur van een Traktie accu hangt van een hoop variabelen af. Het aantal cycli, de mate van ontlading en de manier van laden. Door de dikke platen van deze traktie accu’s moet wel het laadsysteem afgestemd worden op de accu’s dit komt de levensduur ten goede.

Welke Traktie accu u nodig heeft hangt af van de toepassing en de ruimte die er is om een accu te plaatsen. Wij adviseren u graag over de te gebruiken traktieaccu.

Vrijblijvende offerte

Tractie accu’s

Assortiment tractie accu’s

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.