Semi-tractie accu’s

Accu’s

Semi-tractie accu’s

Semi tractie accu’s zijn geschikt voor duurstroom of toepassingen waar lange tijd een stroomvraag is. Bijvoorbeeld op uw boot of schip. Of bij laadkleppen op vrachtwagens. en in uw camper. Het is moeilijk de juiste semi tractie accu te kiezen voor uw toepassing. Wij gebruiken altijd semi tractie accus van hoge kwaliteit. De loodzuur van Centurion. En bijvoorbeeld de AGM en Gel van Victron. Wat vaak ook belangrijk is is de juiste capaciteit van het complete systeem en de manier van laden en ontladen door bijvoorbeeld een omvormer.

Hoe zit een semi tractie accu in elkaar

Semi Tractie accu’s kenmerken zich door dikkere platen in vergelijking tot startaccu’s. dus de plaat is dikker maar er zitten minder platen in de accu. Dikkere platen houd in dat de accu voor langere tijd de voltage vasthoud waarop uw omvormer of apparaten draaien. Verder zit er nog verschil in het materiaal van platen je hebt antimoon platen maar ook calcium platen.

Levensduur van een semi tractie accu

De levensduur van een semi tractie accu hangt sterk af van de situatie waar deze in zit. Is de omgeving warm dan zal er sneller water verdampen waardoor de accu kapot kan gaan. Ook een defecte dynamo of een goedkope acculader kan de voltage boven de 14.9 volt stuwen en zorgt ervoor dat een startaccu defect raakt. Wij stemmen graag het systeem af op uw accu’s en kunnen u adviseren over de te gebruiken accu en componenten in het laad en ontlaad systeem.

Welke semi tractie accu

Welke semi tractie accu u nodig heeft in uw schip, boot of camper hangt af van de hoeveelheid ruimte en het gewicht dat je kan meenemen. Op een schip/ boot maakt gewicht niet zoveel uit maar bij een camper speelt het een grote rol.

Vrijblijvende offerte

Semi-tractie accu’s

Assortiment semi-tractie accu’s

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.