Accu’s

Energie

Accu’s

Hager Service en Techniek is exclusief partner van Centurion accu’s in de provincie Friesland. Wij leveren het hele assortiment van Centurion van zowel start, semitractie en tractie accu’s. Ook kunt u bij ons terecht betreffende de installatie van de accu’s en de randapparatuur daaromheen zoals acculaders, omvormers, diode en logische relais.Wij leveren accu’s aan zowel bedrijven als particulieren. Wij hebben accu’s voor verschillende toepassingen voor Vrachtwagen, Auto, Boot, Camper en Caravan.

Centurion VS andere merken

Op internet is een 140ah accu veel goedkoper is een veelgehoord argument. De meeste mensen denken een accu in een accu. Als je kijkt naar afmetingen klopt dit wel maar je moeten kijken wat erin zit. Centurion accu’s worden gemaakt met machines waar 20 jaar geleden ook de accu’s mee gemaakt werden. Dit houd in dat de accu van Centurion dezelfde accu is dan 20 jaar geleden. We horen de laatste tijd ook vaker dat de accu’s van vroeger veel langer meegingen dit klopt ook. De particulier wil een goedkope accu de meeste leveranciers doen hier graag aan mee.

Lood: De goedkope accu leveranciers gebruiken gewoon strekmetaal met opgedampt lood om de pasta op te broeien. Hierdoor is het gewicht van dergelijke accu’s vaak 20% ten opzichte van een centurion accu.

Vaak gebruikt een accu fabrikant ook gerecycled lood om hun loodplaten mee te fabriceren. Vaak is dit lood goedkoper maar ook vervuild met andere elementen.

Zuur: Om een bepaalde capaciteit te halen heb je met een normale loodplaat een bepaalde zuurgraad nodig. Veel accufabrikanten verhogen de zuurgraad zodat een accu wel het vastgestelde ah haalt in het begin van de levensduur. maar door de verhoogde zuurgraad slijt een accu sneller. vaak zal je zien dat na de garantieperiode de capaciteit van de accu snel naar beneden gaat

Startaccu

De startaccu van Centurion kenmerkt zich door een hoge koudstartstroom. Vaak is deze hoger dan is aangegeven op het etiket de standaard startstroom waar een accu aan hoort te voldoen. Een startaccu bestaat uit meer maar dunnere platen zodat de accu in staat is om in korte tijd voldoende stroom te leveren voor bijvoorbeeld het starten van uw voertuig.

Semi Tractie

Semi tractie accu van het merk centurion is een accu gemaakt om lang mee te gaan in de duurstroom oplossing. Deze accu wordt vaak gebruikt in vrachtwagen en boten. In de vrachtwagens voor werklampen, omvormers en laadklep toepassingen. In boten wordt deze vaak gebruikt als lichtaccu of huishoudaccu.

Traktie Accu

Centurion heeft de tractieaccu ontwikkeld met de amperages 150, 200 en 250ah. Deze accu geschikt voor de grotere duurstroom toepassingen worden veel gebruikt in schepen waar voldoende accu capaciteit gewesnt is. Deze accu heeft platen van 3,2 mm dit kunt u terug zien in de opslagcapaciteit, levensduur. De Tractieaccu van Centurion is geschikt voor de zwaardere toepassingen.

Datalogging accu

Oplossingen voor bedrijven betreffende accuproblemen. Bedrijven die problemen hebben kunnen we helpen door een datalogging te doen. Dit houd in dat wij de toepassing die problemen heeft een bepaalde tijd in de gaten houden. Zo kunnen wij momenten wanneer er problemen ontstaan met huidige accu’s bekijken en hiervoor een oplossing aandragen met een Centurion accu.

Accu's

Startaccu’s

Accu's

Semi-tractie accu’s

Accu's

Tractie accu’s

Accu's

Lithium accu’s