Omvormers en Acculaders

Energie

Omvormers en Acculaders

Hager levert, installeert en repareert omvormers en acculaders. Of het nou gaat om een installatie van een omvormer acculader of combi in uw boot, schip vakantiehuis, Tiny house of camper. Door jarenlange ervaring weet Hager service en techniek waar je rekening moet houden met de installatie van de verschillende systemen.

Boot of schip
Vaak in een boot of schip wordt gebruik gemaakt van loodzuur batterijen dit omdat het gewicht van de installatie geen probleem is. Van een boot wordt ook vaak gebruik gemaakt in het weekend dus de accu’s worden in de rest van de week opgeladen door zonnepanelen of een combi of acculader. Veel gebruikte merken in schepen zijn Victron, Mastervolt en Whisperpower. Een omvormer of acculader aansluiten is niet moeilijk wat we veel tegenkomen zijn onveilige situaties. bijvoorbeeld geen zekeringen tussen de voedingskabels en geen zekeringen of aardlek tussen de verbruikers en de omvormer.

Vakantiehuis
Een vakantiehuis maakt vaak gebruik van een omvormer acculader als ze geen stroom van het net kunnen krijgen. Vaak staan deze vakantiehuisjes op mooie plekken midden in de natuur. De zonnepanelen laden dan vaak de accu’s op en de omvormer maakt hier 230v van om verschillende apparaten te voeden.

Tinyhouse
Een hippe benaming voor een klein huisje is Tiny House. Hager levert en installeert systemen met accu’s en omvormers in deze tiny houses. Wij leveren en installeren complete systemen.

Vrijblijvende

Offerte