Koeling

Diensten

Koeling

Hager biedt een gepast leveringsprogramma op het gebied van mobiele koeling – zowel koelkasten als airco’s – voor boot, camper en caravan.

Wij bieden u de service die u van ons bent gewend op zowel levering, installatie en opbouw als achteraf inbouw van onder andere compressor koelkasten en compressor koelboxen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor gesloten airconditioningsystemen in zowel uw boot, camper als caravan.

Onderhoud en reparatie koelkast
In onze werkplaats hebben wij de mogelijkheden om uw Gas / 12 / 24 / 230 volt en compressor koelkast of airco te voorzien van een algehele controlebeurt, inclusief lekdichtheid proef. Ook kunnen we bij een storing of defect de nodige reparatie toepassen. Mocht de storing een gevolg zijn van lekkage aan het koelsysteem, dan kunnen wij deze repareren en opnieuw vullen met het benodigde koudemiddel om deze weer te laten functioneren.

Reparatie Airco
Ook voor de reparatie van uw dakairco of airco in uw schip of camper bent u bij Hager aan het juiste adres. Maak een afspraak om met uw dakairco langs te komen of wij komen bij uw aan boord om de eventuele storing op te lossen.