Diensten

Wij staan klaar om u te helpen

Hager denkt met de klant mee, toetst de technische haalbaarheid en biedt oplossingen.

Reparatie van o.a. startmotoren, dynamo’s, kachels, omvormers, acculaders en boegschroefmotoren, koelkasten behoort tot onze kernactiviteiten.

– Het juiste Team voor uw werk

Koeling

Hager biedt een gepast leveringsprogramma op het gebied van mobiele koeling – zowel koelkasten als airco’s – voor boot, camper en caravan.

Wij bieden u de service die u van ons bent gewend op zowel levering, installatie en opbouw als achteraf inbouw van onder andere compressor koelkasten en compressor koelboxen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor gesloten airconditioningsystemen in zowel uw boot, camper als caravan.

Verwarming

Hager is dealer van Webasto, Eberspacher, Post en Wallas verwarmingssystemen. Wij leveren, installeren, onderhouden en repareren alle dieselkachels van bovenstaande merken en de daarbij behorende cv installatie. Wij luisteren naar de wensen van de klant en proberen altijd een passend en goed advies te geven. Van verschillende klanten hebben wij mogen horen dat zij zeer tevreden zijn over de installatie van hun Kabola of Webasto kachel.

Energie

Aan het begrip energie geeft Hager Handel en Techniek een bijzondere lading. Hager Handel en Techniek is een accuspecialist en tevens Partner van het exclusieve accumerk Centurion, die de juiste accu voor iedere toepassing heeft. Ook zijn wij dealer van Victron omvormers en acculaders. Wij installeren beide merken met name in de transport, industrie en scheepvaart sector.
Het leveringsprogramma van verschillende Centurion accu’s en Victron energiesystemen in alle vermogens is zeer breed; toepassingen zijn bijvoorbeeld heftrucks, rolstoelen, alarminstallaties, noodstroomvoorzieningen, automobielen, kantoorbussen off grid systemen en ongrid systemen.